Hej ! =D
Pomyślałem, że założę Gospode w której bedziemy mogli pogadać o naszym życiu codziennym i ogólnie.
Wiem, że jest CB ale tam jest ograniczona liczba znaków i wiadomości znikaja po 10 z rzędu.
Piszta tu co chceta byle nie o Soldacie mamy się tu wyluzować i odpocząć troszke od niego.
Mam nadzieję, ze temat bedzie żywy
Na wstępie chciałbym pozdrowić Dymka który leży w szpitalu, na szczęście nic poważnego.
aha... zapomniałbym, Nie życzę tu sobie żadnych kłótni ani bluzgania na innych, ma być pogodna atmosfera
i ogólnie ma panować wesołość jak to w bunkrach bywa (lul?)
Co tam u was ?!
Ja musze poprawić zagrożenie z chemii no i w sumie tyle, chyba 1-szy raz od 3 lat mam tylko jedno zagrożenie
W sumie teraz tak patrze to troche dziwny ten temat ktoś pomyśli, że nie mam z kim gadać w domu i musze się gdzieś wygadać o byle czym
ale tak nie jest po prostu pomyślałem, ze może pozwoli to nam się jeszcze bardziej zżyć i poznać, szczególnie z tymi którzy są z nami od nie dawna.
btw. nie jedzcie Potrójnego Whoopera w Burger KIngu... jednego kęsa przeżuwa się 10 minut O_o. a do Coli w KFC dodają Cynamonu xp
ok macie racje idiotyczny temat, jak nie chcecie to tu nie piszcie ;p ogólnie jestem posrany, nie zwracajcie na mnie uwagi. Z góry dzieki
Mar <3 Potrójny whooper koks xD Zajebisty
Ja musze się kuć do poprawki z matmy którą mam 23 kwietnia, jeśli ją zalicze to gruuuuuby melanż xDD
Ogólnie to co ja tu robie wgl, a no pracuje sobie jako kasjer w leroy merlin i na zmiane szkoła,praca,szkoła,praca. Czasem w ten monotonny wątek wkleja się... IMPREZA XD a wtedy pare następnych dni strzela h*j bo wszystko się rozwala.
Nie będe pisał że co jakiś czas po trochu pisze opowiadanie NUKE bo i tak mi nikt nie uwierzy
Oprócz tego czasem piszę sobie jakieś rymy a aktualnie pracuje nad moim pierwszym kawałkiem hiphopowym :> Z niektórymi sie pewnie zobacze na koncercie metalici w warszawie Noo, Mar ja Cię zawsze łucham
=*
Też cię łucham cokolwiek to znaczy : *
A ja się pytam, co z twoim Blogiem := ?
Chętnie bym coś nowego poczytał przy Barcelonie ^ ^
potrójny whooper Koks ?? oni chyba to mięso robią z koksów... no chyba, że ty to wziąłeś za gumę i sobie żułeś jak gdyby nigdy nic xp
http://brutalassault.cz/en/press/ reszta ssie
btw. Cinek ty masz upośledzone lewe oko ? =p
Dymacz
MOŻE POJADE NA METALICCE!!!
Wybierzmy jakieś miejsce, które będzie dobre dla wszystkich.
Ja proponuje Warszawę, bo jest w miarę na środku i każdy będzie miał dobrze dojechać.
A co do tych proponowanych wyżej to być może pojadę do Krk.
Zobaczymy gdzie będzie lepiej ;p
Klanowicz
kiedy krk?
Dymacz
yyy do suwałk jechać geje !! <zembol jedz do suwalk bo cie zajebie(wez sister<hhiahiaxaoxa>)>