No to Mar umówimy się całym klanem kiedyś tam i staniemy wszyscy w rządku i ciach screen (KM coś takiego też ma/miało)
Dymacz
AJ LOWJU MOJE MOCZYMORDY!!
Mała poprawka
http://img687.imageshack.us/i/calyklan.png/
czy to tak ciężko wstawic / na końcu?
Ostatnio edytowany przez Mlody (2010-03-27 22:15:03)
Nie jest złe, Ale:
Napisy prawie ucina rękę Cinkowi, nie ma wszystkich no i ten celownik zamiast głowy Err'a xp
Tak jak mowi mlody, trzeba sie umowic zeby nikt nie byl poszkodowany, ale sam taki pasek z ludkami wygląda cool chociaż od gapiony od KM =p
Łee to nie mój leb, tylko Lucifera chyba ;D Ok ja proponuje umowic sie w czwartek przed lub po meczu na sesje zdjeciowa ;D Dzieki temu, tez mozemy zrobic jakies porzadne logo ;D kazdy w gorze z knfem i tytul "Nuke" ;D. Fajny motyw ;D
Klanowicz
http://img532.imageshack.us/img532/2540 … ractwa.jpg
Tutaj mi się chujowo poobcinały te ludziki ;< jak zrobicie innego skrina (tego typu) to mogę popróbować Wam jakoś przerobić ;P
To takie na szybko zrobione.
Ostatnio edytowany przez Skocz mi na pagona (2010-03-27 22:25:23)
Ja to widzę tak...
Zbieramy się wszyscy, najlepiej na Ash. 3 osoby (lider, vice i jeszcze ktoś ważny xp) stają na samym środku tam gdzie jest to wzniesienie (lider na środku, vice na lewo 3-ci na prawo) reszta na dole po bokach. Ci z prawej obróceni w lewo ci z lewej w prawo. Unpausing i wszyscy razem /victory* and printscreen. Robiący zdjęcie pamieta żeby celownik był daleko**. Co do udoskonalania samego już screena, to najlepsze były by jakieś motywy nuklearne ofc no i nie może zabraknąc napisu |*Nuke*|
*to opcjonalne
**Najlepiej żeby to był Cinek (który ma stać na środku), wtedy wszystko bedzię w miare równo.
Dymacz
jaaa xDDD <przepraszam <ryj słodkiego kotka> *
Taki trochę najebany byłem więc Ajm SORKI za tą fote
Klanowicz
To jak zrobicie swoją SłIt_FoCi3 to ja Wam mogę spróbować jakoś przerobić :< tylko ostrzegam, nie jestem żadnym Pr0_Gr4fIcIaRzEm